7 Aralık 2011 Çarşamba

Jak & Jil Blog...Bakalım neler varmış?

Jak&Jil Blog uzun zamandır kapalıydı, ya da tadilattaydı...
Gerçekten özenilesi, ilham verici güzel kareleri var. İşte beğendiğim bir kaçı.

Erkek ceketlerine hep hayranım. Bayanların da onlardan öğrenecekleri çok şey var. J. ye bu tür bir ceket almak isterdim. Hem çok şık hem de rahat görünmüyor mu?

Camel ile yeşilin birlikteliğine hayranım. Bu tarz bir pantolon yakın zamanda ben de Mudo'dan "denemeden" aldım ama sanırım biraz büyük oldu...Haftasonları turistik geziler için şimdilik kendisi, beklemede...Blogda yayımlarım giydiğimde zevkle!


Yine yeşil, ama bu sefer karmaşık renkler ile kullanılmış. Moda haftaları dışı zamanlar için fazla karışık görünebilecekse de arkasındaki yaratıcılığa hayran oldum.


Kot gömlekler, montlar...Neredeler? İşte burada. Hep güncel kalması gereken bir görüntü bence.


Belden bağlı her şeyi çok seviyorum, sabahlık olur, trenckot olur..Kazak olur ne olursa olur. İşte güzel bir uygulaması...


Yapmak istediğim şeylerden biri aynı buradaki gibi sokak modasını takip edip fotoğraflar çekmek. Bu da ancak profesyonel bir makineye kavuştuğumda olacak...Beni izleyin!

2 yorum:

  1. İlginçtir, şu erkek modası hiç ilgimi çekmiyo :) bakasım gelmiyo ya, öyle böyle diil :) Camel ile yeşilin yanında o saçma çanta olmasa güzelmiş de... yapmışlar bi hata :)

    YanıtlaSil
  2. vala ben o taraftan da bakıyorum kadın tarafından da..bizimkisi sanat ama erkekler için de bir şeyler yapıyorlar işte..güzel kareler oluyor tabii.

    YanıtlaSil