21 Kasım 2011 Pazartesi

Haftasonu? Biraz daha lütfen.

Güzel bir haftasonunu geride bıraktık..İrem'in kutlu doğum haftası olarak da değerlendirilebilecek bu iki günde neler olmadı ki?

Malikanemiz en yüksek boyutlu misafirini ağırladı. Tüm sevdiklerimiz bizimleydi!

(Resimdeki çoraba bayılıyorum hanımlar. Gel gör ki Penti bu güzel icadı
devam ettirmekten vazgeçmiş. Buradan ne olur geri dön çağrısı yapmak istiyorum! )



Uzun zamandır beklenen Alacakaranlık serisinin son filmi Cinebonus GMall'da izlendi. Film teenage tarzında, hafif romantik ve oyunculuk konusunda gelişime çık olsa da, beğenilmedi mi? beğenildi. Ağlanmadı mı? Ağlandı. Pazar gününe iyi gitti bence :)

İşte filme giderken giydiklerim:




Filmden çıkıp canımız arkadaşlarımız Kokocumcum ve Sevilcimcim ile buluştuk. Güzel yemekler, danslar ve kahveler havada uçuşup giderken zevkten dört köşe olmuş bir biçimde evimize ulaştık. Yaşasın ev ziyaretleri ve yeni evli muhabbetleri diyorum!

Bugün de pazartesi biliyorsunuz. Önceden yine blogda post ettiğim siyah elbise ve uzun cekedi seçtim bu güzel pazartesi günü için. Umarım beğenirsiniz:






Herkese güzel bir hafta diliyorum...

2 yorum:

  1. Ya bu son fotoğraflardaki gibi öldürmeyen topuklu, uzun bi çizme de ben istiyorum sanırım artık... 28 yaşımdayım vaktidir diye düşünüyorum :) ne dersin? Gmall'daki 2. fotoğrafta da beni kesiyomuşsun gibi bi his var içimde... ıııhhh...

    YanıtlaSil
  2. bu çizmeler nine westten selin de trendyoldan edindi bir tane yakın zamanda..denk gelebiliyor takip etmek lazım

    YanıtlaSil